Eğitim Takvimi

Devam eden

* Gülenay Pema ile Online Ücretsiz Eğitimler Facebook Grubu’na katılmak için, eğitimler hakkında bilgi almak ve kayıt olmak için bize iletişim sayfasından ulaşabilirsiniz.
* Gülenay Pema’nın verdiği eğitim ve makalelerden haberdar olmak için aşağıda yer alan ‘Bloga e-posta ile abone ol’ kutusuna email adresinizi bırakabilirsiniz.

Önemli Not: Gülenay Pema Antep’in yayınladığı makaleler ve verdiği eğitimler tıbbi tedavi ya da öneri niteliği taşımamaktadır. Psikolojik destek alan ya da son 3 yıl içinde almış adaylar ile bu yönde depresyon, panik atak, manik depresyon vb. tanı ve teşhisler ile tedavi görmüş, ilaç kullanmış kişilerin katılımları kabul edilmemektedir. Bu eğitimler/inzivalar sağlık hizmeti niteliğinde bir terapi, teşhis, tanı veya tedavi olmayıp, eğitim/inzivaya gelecek kişiler bunun bilincinde olup programa başvuru kendi iradelerine bağlıdır. Gülenay Pema Antep veya asistan eğitmenlerinin bu konuda herhangi bir sorumluluğu yoktur.

Eğitimler için yatırılan kapora kampa 2 hafta kaladan önce yapılan iptallerde iade edilir bu süreden sonra iade yapılamamaktadır. Kayıt olup eğitim almaya başladıktan sonra, herhangi bir sebep olmadan kendi rızasıyla eğitimden ayrılmak isteyen katılımcıların yerleri ayrıldığı ve yerine başka birisi alınamayacağı için tüm kamp ücretini ödeme zorunlulukları vardır. Kampa kayıt yaptırarak bu şartları ve inziva alanı kurallarını (sigara içme yasağı, sessizlik uygulaması, eğitim saatleri vb) kabul etmiş olduğunuzu hatırlatmak isteriz.